marți, 24 martie 2009


Nu stiu cu ce sa incep, nu vreau ca lumea sa ma judece , nu vreau ca sa fiu scos ieftin la licitatie in fata multimii...cit face un suflet?
Eu sunt eu.
In toata lumea nu mai exista cineva ca mine , sunt unic si propriul meu stapin. de acea, tot ce vine de la mine imi apartine numai mie , pentru ca eu am hotarit asa.Am propriile mele fantezii,vise,triumfuri si succese,esecuri si greseli ...care ma coplesesc ...exista anumite aspecte legate de mine care ma deruteaza, iar altele pe care nu le cunosc.
Sunt secunde , minute,ore in viata mea in care ma compar cu pestisorul de aur , cind sunt fericit, am senzatia ca tot timpul am fost fericit...daca sunt trist traiesc cu impresia ca toata viata mea a fost mizerabila…., imi este greu sa ma detasez de anumite imagini si trairii dar eu imi apartin si de acea ma pot construi.
Fiecare secunda din viata este un moment unic in univers si sunt sigur si convins ca nu le voi uita niciodata....daca nu eu atunci alti isi vor aminti. Am facut multe traznai in viata dar nimik care sa contravina conditiei de om , nu vind drame sau trairii si nu accept sa vind intimitatii....eu imi apratin mie, eu sunt eu si ma simt bine.
....inima imi bate atit de tare ...am senzatia ca ma aude toata lumea, traiesc!




2 comentarii:

  1. zgubi: da, ai dreptate! nu vinzi.. daruiesti
    lime: se poate zice si asa

    RăspundețiȘtergere
  2. :))ai grija cu dedublarile alea..uite, mai, ca nu o mai ia la vale, ci urca mintenas, copacul acela.. ;)

    RăspundețiȘtergere